banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Karaköprü ilçesi Göbekli

AK Parti Siyaset Akademisi 5. haftası gerçekleşti VİDEO

 

İlk dersi Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, ‘Güncel Siyaset’i değerlendirerek geçmişten günümüze gelişen siyasi olayları anlattı. Topçuoğlu; “Türkiye kabuğunu kırdı. Artık uluslar arası oyunlarda bende oyuncuyum diyebiliyor. Ülkemizde oynanan oyunlar bunu hazmedemeyenlerin marifetidir” dedi.

Verilen aradan sonra ikinci dersi veren sosyal medya uzmanı Ömer Enisşen “Sosyal Medyayı’ doğru kullanmak başlığı ile devam etti. Sosyal medyanın hayatım8ızda çok önemli bir yere geldiğini belirten Enisşen; “Kullanırken dikkatli olmak lazım. Dezavantaja dönüştürmemek için yazılan her yazı ve paylaşılan her görüntü bir daha düşünülerek paylaşılmalı” dedi.

Siyaset Akademisine büyük bir ilgilinin olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Siyaset Akademimizin 5. Haftasını gerçekleştirdik. İlk oturumda Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, yakın tarihimizle ilgili çok önemli bilgi verdi. Daha sonra Ömer Enisşen ise sosyal medyayı anlattı. Katılımcıların zevkle izlediği bir program oldu. Akademi programımız 8 hafta boyunca her Cumartesi günleri devam edecek. Yalnız önümüzdeki hafta Cumartesi günü 9 Kasımda ilimiz Belediye Başkan Aday Adaylık temayül yoklaması olduğundan dolayı ara veriyoruz. Daha sonraki hafta haftalar devam edecek. Bu programda emeği geçenlere ve katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu hocaya, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ömer Enişen’e ise İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir tarafından günün anısına mırra takımı hediye edildi. Katılımcıların soruları ile Siyaset Akademisinin ilk dersi sonra erdi.

 

www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.