banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti Siverek Teşkilatı yardımları Erçiş’e ulaştırdı
Siverek’e bağlı Gürakar Belde Belediye Başkanı Recep Küçükçay, Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş Köydes Muhtarı Zeki Kenru’dan oluşan heyet Van için hazırlanan 3 Kamyon dolusu malzemeye nezaret ettiler.



Van Erçiş’te meydana gelen depremin ardında bıraktığı izlerin çok derin olduğunu ve depremzedelerin yardıma ihtiyaçlarını olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik; “3 Bin battaniye, 21 ton şişe suyu, giyim, ayakkabı ve gıdadan oluşan 3 kamyon malzemeyi Siverek olarak arkadaşlarımızla Van Erciş’e ulaştırdık. Orada Erçiş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ve AK Parti İlçe teşkilatı bizi karşıladı. Ne yolda ne de Erçiş’te hiçbir zorlukla karşılaşmadık. Malzemeyi ilgili arkadaşlara teslim ettik. Kış şartların kapıya dayanması ile yaşamın daha da zorlaştığı Van’a herkesin yardım elini uzatmasının anlamını yerinde gördük” dedi.

Aynı ekip daha sonra Şanlıurfa’ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.