banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

AK Parti Şanlıurfa'da temayül yoklaması yaptı, il başkanı teşekkür etti

GAP Arena Spor Salonu’nda tüm Türkiye ile aynı anda başlayan Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik AK Parti temayül komisyon başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

GAP Arena Spor Salonu’na yoklamayla iligli konuşan AK Parti İl Başkanı Bhattin Yıldız: Bugün Elektronik Ortamda Gerçekleştirilen Ve Hem Zaman Hem Kağıt Tasarrufu Sağlayan E-Temayül Yoklamasının İlimize Ve Aziz Milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel Merkezimizin Talimatlarıyla Bugünkü E -Temayül Sadece İlçelerimiz Bazlı Gerçekleştirilecektir. Her Biri Birer Halkın Hizmetkarı Olabilecek Tüm Aday Adaylarımıza Başarılar Dilerim. Bugün Demokrasi Şöleninde Geçen Temayül Yoklamamız İçin Tüm Teşkilatımızı Elektronik Oy Kullandı. Biz Halkımıza Sevdalıyız. Bizim Halkımıza Verdiğimiz Hizmet Sözümüz Var.Bunun İçin Teşkilatlar Olarak Gece-Gündüz Çalışıyor Şanlıurfa için Üretiyoruz." dedi.

Oylamadan sonra hem oy kullanan teşkilat üyelerine hem de belediye bşakan aday adaylarına teşekkür eden  İl Başkanı Bahattin Yıldız: "31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için yapılan Teşkilat Temayül Yoklamasını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Temayüle Katılan Teşkilat mensuplarımıza Sevgi,saygı ve muhabbet içeresinde Temayül Yoklamasını gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim1 dedi

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KENDOBEY 5 yıl önce

Sonuclar hakkında bilgi veriniz lutfen.