banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Aday Adayları görücüye çıktı VİDEO

Başkan aday adayları ile tanışma toplantısı düzenlediklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Büyükşehir aday adaylarımızla Yürütme Kurulumuzun katılımı ile hem tanışma hemde toplantı düzenledik. Başta temayül olmak üzere bilgi alış verişinde bulunmak istedik. Başta basın mensupları olmak üzere bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Tüm aday adayı kardeşlerimize bundan süreçte başarılar diliyorum. Hepimizin tek amacı partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmaktır. Bütün aday adaylarımız hizmet için yola çıkmışlar, kendilerine bu yolda başarılar diliyorum. Tabi bu yarışta bir aday adayımıza görev verilecek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan arkadaşımızla beraber hem diğer aday adaylarımız hemde teşkilatımızla beraber birlik olacağız. Biz il başkanlığı olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile toplantı düzenledik. İlçe aday adayları için ise ilçe başkanlıklarımıza toplantılar düzenlenecektir” dedi.

 

Başkan Aday Adaylarından Murat Karaçizmeli’nin mazeretinden dolayı katılamadığı toplantıda aday adayları kendilerini tanıttı.

 

KENDİ DİLLERİNDEN ADAY ADAYLARI

Abdullah Ekinci; “Urfa’ya yıllarca akademisyen olarak hizmet ettik, şimdi alana inip hizmet etmek istiyorum. Tabi partimizin bayrağını ve Urfamızı zirveye taşımak gayretindeyiz” dedi.

 

Mahmut Kaplan; “22. Dönem Şanlıurfa Milletvekilliğini yaptım. Şanlıurfa’ya hizmetlerim oldu. Yapamadıklarım oldu. Yaptıklarım oldu. Şimdi belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

 

E. Sedat Yahlizade; “Mühendis olarak Şanlıurfa’ya hizmet etmek istiyorum. En büyük projem ise kıraç toprak olan Osman Bey kampusunda adeta bir şehir oluşturduk. Kurduğum ekiple beraber Şanlıurfa’ya hizmet etmek istiyorum” dedi.

 

Ali Delioğlu; “Partimiz adına neler yapabiliriz. Bu önemlidir. Seçim sürecine giriyoruz. İlimize, partimize hayırlı olsun” dedi.

 

Mehmet Takıl; “Dünya lideri Başkanımızın ortaya koyduğu 2023 hedefine Şanlıurfa’yı taşımak için aday oldum. Hayırlı olsun” dedi.

 

Nezir Nebati; “2023 Vizyonuna uygun bir siyasi irade ortaya koymak için, bir siyasi kimlik çerçevesinde, insanın yeninde inşası, muhafazakar demokrat kimliği altında hizmet üretmek için bu göreve talip oldum” dedi.

 

M. Baki Özmen; “30 yıllık siyasi geçmişim var. İl Başkanlığı dahil tüm kademelerinde görev yaptım. 9 arkadaşımdan kim olursak olalım ekip olarak birlikte çalışacağız” dedi.

 

Faruk Koreli; “Bu bir takım anlayışıdır. Bizden kim aday olursa olsun. Hepimizin başarısı ile başkan olacak. Yani kim gölü atarsa atsın başarı bizimdir. Hedefimiz Şanlıurfamıza hizmettir” dedi.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak 2 saat devam etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.