banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Vali Celalettin Güvenç

İsmi AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile anılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Ankara’ya çağrıldı. Güvenç’in, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu kesinleştiğine kesin gözle bakılıyor.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç bugün Ankara’ya gitti. Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağırılan Vali Celalettin Güvenç, öğlen saatlerinde kente gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ü havaalanında karşıladıktan sonra aynı uçakla Ankara’ya gitti.

Böylelikle Vali Güvenç'in Belediye Başkan Adaylığı kesinleştiği olarak yorumlandı.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in kardeşi Sıtkı Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili olarak TBMM'de bulunurken  TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ise Vali Güvenç’in dayısıdır.

Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 14.00’te yapılacak olan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında açıklayacağı 21 ilin belediye başkanlığı adayları arasında Şanlıurfa’nın da olması beklenmeye başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.