banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

AK Parti Sandık Danışma Meclisi Toplantıları devam ediyor

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir’in seçmen olduğu sandıkta bulunan AK Partiye üye seçmenlerle Sandık Danışma Meclisi gerçekleşti.

 

Amaçlarının tüm seçmenlere ulaşmak olduğunu belirten Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın en önem verdiği çalışmalardan biri de Sandık Danışma Meclisi toplantılarıdır. Sandık Danışma Meclisi toplantılarımızda sandıkta bulunan partili üyelerimizle bir araya gelip, sandık hatipleri tarafından partimizin politikalarını anlatmak ve bilgi alış verişinde bulunup istişare etmektir. Partimize üye seçmenlerimizle birlikte tüm seçmenlere ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Seçmenlerin tamamına ulaşmak için çalışmalar yürüttüklerini belirten AK Parti Genel Merkez Şanlıurfa İl koordinatörü Ahmet İnal; “Yaptığımız toplantıya katılan partimize üye seçmenlerle bilgi alış verişinde bulunduk. Seçmenlerin sorularını cevapladık. Çok verimli bir toplantı oldu. Önümüzde yerel seçimler var. Bu toplantımız seçim provası niteliğinde oldu. Katılım gösteren üye seçmenlerimize ve toplantıyı gerçekleştiren İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.