banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

AK Parti Özüne Dönüyor


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı bir dönem önceki Yusuf Eğilmez Yönetimiyle Nevali Otelde düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Toplantı Yusuf Eğilmezin yönetimiyle şuan ki İl yönetimle beraber gerçekleşti. Toplantıda 7 Haziran seçimleri ve gelecek 1 Kasım da olacak seçimler gündem konusu oldu. Beyazgül; Biz Önceki yönetimin 7 Haziranda çok desteğini aldık dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasın da şunlara yer verdi. “ Bu dönemde ben seçime girerken Yusuf Bey zaten kendisi bizzat aday olduğu için sahadaydı. Ama şunu söyleye bilirim önceki yönetim den birçok kardeşimiz hangi konuda kendilerine başvurmuşsak, hangi görevi vermişsek görevi canla başla yerine getirmiştir. Ben İnanıyorum ki görev verilmeyen arkadaşlarımızda bulunduğu yerlerde canla, başla çalışmışlardır”.

HALKKIMIZ BİR MESAJ VERDİ

“Bu 13 yıl iktidarlığından sonra son bir seçimde ilk defa AK Parti tek başına bir seçimi alamadı. Halkımız bir mesaj verdi bu mesajı doğru okumamıza inanıyorum. Dönüp de efendi bu neden böyle oldu diyemeyiz”.

AK PARTİ DEMEK MİLLET DEMEK

“Bazen diyorlar ki efendim AK Parti kaybeder şunu yapmasanız hayıt AK Parti demek millet demek, halk demek hepimiz birlikte kaybediyoruz, çocuklarımız kaybediyor, geleceğimiz kayboluyor, Ülkemizin güzellikleri kayboluyor.  Bana bazen diyorlar ki AK Parti kaybeder ne olur diyorum ki AK Parti kaybederse sonunda bir çadır kentte seninle komşu yaşarız başka bir durum var mı, herkes kaybeder AK Parti kaybederse diyorum. Önümüzdeki bir seçim çok önemli bir seçim bu seçimde kimsenin ders vermeye, ders almaya ihtiyacı olmadığı bir seçim. Bazen diyorlar ki AK Parti ye ders verdik artık ders verme ve ders alma dönemi bitti dedi”.

Bir önce ki dönem AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez konuşmasında şunları söyledi. “ Biz bu görevi artık davamızın bir gereği olarak hep gördük. Hep şunun farkında olduk görev istenmez verilir diye Allaha şükür bugüne kadar hep İl Başkanlarımız için böyle oldu. Teşkilatlar her zaman Parti’nin bel kemiğidir. Önümüz de bir seçim görünüyor burada da tabi bir gerçekte şudur, Şanlıurfa da biz 2011 seçimlerine göre ve 2014 seçimlerine göre bir kayıp yaşamışız bizim birin önce toparlanmamız ama gitmemek üzere toparlanmamız lazım dedi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.