banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

AK Parti Nisan Ayı Danışma Meclisi toplantısı gerçekleşti
Divana AK Parti Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Belediye Meclis Üyesi Hümeyit Bilbay, Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Karaköprü Belde Başkanı Mehmet Nuri Güzel seçildiler.

 

Toplantı İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Danışma meclisi Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Dr. Abdülkerim Gök, Dr. Halil Özcan, Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkanları, İl Başkan yardımcılar, Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanlar, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Söz alan AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme çalışmalarını anlattı. Düzme, Hilvan’da mahalle ve köy temsilcilerinin atandığını belirterek; “Çalışmalarımız sürüyor” dedi.



Daha sonra Kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise, İl Başkanlığı kongresi hakkında bilgi verdi. AK Partiye üye çalışmaları hakkında bilgi veren Eğilmez, “Teşkilatın dinamik ve hızlı olması gerekiyor. Bu konuda genç ve dinamik teşkilatlarımız var” dedi.



AK Parti Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Dr. Abdülkerim Gök, Dr. Halil Özcan, Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu birer selamlama konuşmaları yaparak AK Partinin birliktelikten ortaya  kazanımları anlattılar.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.