banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

AK Parti muhtarlarla: Seçmen listesi konuştu

Başkanlığında; Kamberiye, Bamyasuyu, Sancaktar, Paşapağı ve Şair Nabi Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.  Sorunlarını yerinde tespit edip taleplerini not alarak çözümü konusunda çalışma başlattılar.

Mahalle Muhtarlarını senede en az 4 defa ziyaret etmeyi planlayan AK Parti İl Teşkilatı Muhtarları Ziyaret Komisyonu, ziyaretlerinin ikinci turunda son olarak Kamberiye, Bamyasuyu, Sancaktar, Paşapağı ve Şair Nabi Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlere Komisyon Başkanı İsmail Güneş'in yanı AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İsa Kızıldemir, Belediye Meclis üyesi Fatih Kahya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Merkez İlçe başkan yardımcısı İbrahim Halil Genç ve AK Partili Şeyhmus Erol katıldı.

İlk olarak Kamberiye Mahalle muhtarlığına giden heyeti muhtar Abdurrahman Şahap karşıladı. Ziyaretle ilgili konuşan Muhtar Abdurrahman Şahap; "AK Parti il teşkilatı ve Merkez ilçe teşkilatının bizi yerimizde ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemize kadar gelerek bizi dinledir ve bizde eksikliklerimizi dile getirdik. Bu tür ziyaretleri vekillerimizden de bekliyoruz" dedi.

Daha sonra Bamyasuyu Mahalle muhtarlığına geçen heyet, Muhtar Mehmet Demir'i ziyaret ettiler. Demir: AK Parti Merkez ilçe ve İl yönetimi hep bizi ve esnafı ziyaret ettiler. Bu konuda teşekkür ediyorum. Bizim muhtarlık olarak büro sorunumuz var, bu sorunu da AK Parti belediye meclis üyeleri çözeceklerine dair söz verdiler. Temennim bu tür ziyaretlerin sık sık yapılması. Diyalog çok önemli. Referandum ile ilgili seçim süreci başladı. Seçmen listelerimiz askıda. Mahallemizdeki seçmenleri listelere bakmalarına yardımcı oluyoruz. Dedi

Heyet, Sancaktar mahallesine geçti. Sancaktar Mahallesi muhtarı İbrahim Acar'ı ziyaret ettikten sonra Paşabağı Mahallesine geçtiler. Paşabağı Mahalle Muhtarı Mahmut Boztepe, AK Parti muhtar ziyaret ekibini karşıladı. Boztepe; AK Parti il teşkilatı ve Merkez ilçe teşkilatının ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti. Biliyorsunuz 12 Eylül'de Referandum var. Bu nedenle seçmen listelerini muhtarlık olarak askıya çıkardık. Bu konuda AK Parti heyetiyle istişare ettik. Seçmenleri bilgilendiriyoruz. Sokak lambalarıyla ilgili sıkıntımız vardı. Sağ olsunlar AK Parti heyeti sorunumuzu çözmede bize yardımcı oldular. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.dedi. 

Heyet son olarak Şair Nabi mahallesine geçti. Muhtar Mustafa Ertürk karşıladı. Ertürk ziyaretle ilgili görüşlerini söyle açıkladı; Referandumda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü bu yasa lehimize olan bir değişikliktir. Mahallemiz sorunlarıyla ilgili bilgi aldılar Ayrıca AK Partinin bizi ziyaret etmesinden dolayı hepsine ayrı ayır teşekkür ediyorum.  Dedi.

AK Parti İl Teşkilatının "Muhtarları Ziyaret Komisyonu" Yönetim Kurulu üyesi İsmail Güneş, Muhtar ziyaretlerini şöyle değerlendirdi. AK Parti olarak muhtarlarımızla irtibattayız. Mahalle sorunlarını yerinde görüyor, not alıyor ve çözüm noktasında yardımcı oluyoruz. Muhtarlarımız bizi son derece sıcak ortamlarda karşılıyorlar ve memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Şimdi 12 Eylül'de Referandum var. Referandum hakkında muhtarlarımı bilgilendiriyoruz. Referandumda Sayın Başbakanımızın yüzünü ak çıkaracağız. En yüksek oyu vererek lehimize olan bu yasaları kabul edeceğiz. Dedi. Güneş,  ziyaretlerimiz sürecek diyerek sözlerini noktaladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.