banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

AK Parti Muhtar ziyareti: Referandumu bekliyoruz

Kendirci, Göller, Tepe ve Gümüşkuşak Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.  Sorunlarını yerinde tespit edip taleplerini not alarak çözümü konusunda çalışma başlattılar.

Mahalle Muhtarlarını senede en az 4 defa ziyaret etmeyi planlayan AK Parti İl Teşkilatı Muhtarları Ziyaret Komisyonu, ziyaretlerinin ikinci turunda son olarak Kendirci, Göller, Tepe ve Gümüşkuşak Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlere Komisyon Başkanı İsmail Güneş'in yanı AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İsa Kızıldemir, Belediye Meclis üyesi Osman Deniz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Faruk Bayuk ve İbrahim İstegün katıldı.

İlk olarak Kendirci Mahalle muhtarlığına giden heyeti muhtar Ramazan Tumbul karşıladı. Ziyaretle ilgili konuşan Muhtar Ramazan Tumbul; "Öncelikle şunu ifade edeyim. AK Partinin sağlık politikalarını çok olumlu buluyorum. Fakir kesime pozitif ayrımcılık yapıyor. Fakirlere yönelik güzel bakışı var. Şimdi referandum var. Referandumda sandığa gidip tercihimizi yapacağız" dedi.

Daha sonra Göller Mahalle muhtarlığına geçen heyet, Muhtar Hüseyin Çadırcı'yı ziyaret ettiler. Çadırcı: AK Parti Merkez ilçe ve İl yönetimi hep bizi ve esnafı ziyaret ettiler. Bu konuda teşekkür ediyorum. Biz her zaman bu dürüst hükümetin arkasındayız. Hükümet böyle devam ettikçe hep arkasında olacağız. Allah Başbakanımız Erdoğan'a zeval vermesin. Cesur Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın arkasındayız" dedi.

Heyet, Tepe mahallesine geçti. Tepe Mahallesi muhtarı Abdullah Çadırcı ziyaretle ilgi şöyle konuştu; Sokak aydınlatmalarımız yetersiz. Ayrıca nahoş görüntülerden dolayı Emniyet Müdürlüğü asayişe önem vermeli. Bu konuda muzdaripiz. Referandum konusunda halk beklenti içinde. Sandığa büyük teveccüh olacağını tahmin ediyorum. Dedi.

Heyet son olarak Gümüşkuşak mahallesine geçti. Muhtar Hacı Ali İgalçı karşıladı. İgalçı ziyaretle ilgili görüşlerini söyle açıkladı; Referandumda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü bu yasa lehimize olan bir değişikliktir. Ayrıca AK Partinin bizi ziyaret etmesinden dolayı hepsine ayrı ayır teşekkür ediyorum. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.