banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

AK Parti merkez ilçeden köy muhtarlarına plaket

AK Parti Şanlıurfa merkez ilçe başkanlığı tarafından 12 Eylül 2010 tarihinde oylanan Anayasa Değişikliği Halk oylamasına gösterdikleri ilgiden dolayı Şanlıurfa Merkeze bağlı Köy Muhtarlar Derneği başkanı ve üyelerine plaket verdi. Dernek Binasında AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, Veysi Çelikcan ve Veysel Badıllının hazır bulunduğu törene Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Hanifi Ağır ve Köy Muhtarları hazır bulundular.

Ödül töreninde konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat; Başkanımız Mustafa Zahit, törene rahatsızlığından dolayı katılamadı. Biz demokrasi ve geleceğimizde daha özgür birey olmak için yapılan Anayasa Değişikliğine katkılarından dolayı muhtarlarımızı plaketle onurlandırdık. Referandum sürecinde muhtarlarımıza katkılarından dolayı tebrik ediyoruz dedi.

Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Hanifi Ağır; Biz demokrasi ve bireysel haklarımın genişlemesini sağlayan Anayasa Değişikliğine evet oyu verdik. Bunun için Şanlıurfa AK Parti Merkez İlçe bizi plaketle onurlandırdı. AK Parti teşkilatına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.