banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Parti merkez ilçe yetim giydirdi

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’ndan Ay Işığım Yardım ve Dayanışma Derneği’ne Yardım etti.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki parti teşkilatı üyeleri bugün Şanlıurfa’nın önde gelen Yardım ve Dayanışma derneklerinden Ay ışığım Derneğine giysi yardımında bulundu.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit bugün partinin merkez ilçe teşkilatı adına, “Yetim ve öksüz çocukları giydir” kampanyası ile yola çıkan Ay Işığım Derneği’ne giysi yardımında bulundu.  Ayışığım Derneği,  yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yardımseverlerden gıda ve kıyafet desteği alıyor.  Bu yardımlardan biri de bugün AK Parti Merkez İlçe Teşkilatından geldi.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, yetim ve öksüz çocuklar için Ayışığım Yardım ve Dayanışma Derneği’ne yardımda bulundu. Çocukların birçok ihtiyacına yanıt verecek şekilde düşünülen farklı sayıda ki birçok giysiyi Zahit’ten teslim alan Ayışığım Derneği Başkanı İbrahim Ural, bayrama kısa süre kala yapılan bu yardım için teşekkür ederek, yardımseverleri devam eden kampanyalarına davet etti.

 

Mustafa Zahit ise Merkez İlçe teşkilatı adına yapılan bu yardımın bir örnek olmasını dileyerek, bu önemli günlerde, ihtiyaç sahiplerinin unutulmaması gerektiği vurgusunda bulundu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.