banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

AK Parti Merkez İlçe, Genel Merkezi ziyaret etti

Merkez İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, parti yetkileri ile görüşüldü.

 

Bazı bakanlık ve TBMM ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ile yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Polat, Cengiz İzol, Yaşar Kara, Veysel Badıllı, Veysi Çelikcan, Mehmet Geral, Av. Abit Ağdemir, Ahmet Çoban, İbrahim Genç, Murat Aydın ve Gençlik Kolları Üyesi Mehmet Emin Demir ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek parti yöneticileri ile görüştü.

 

İlk olarak Teşkilatlanma Genel Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’i ziyaret eden partililer, bir süre sohbet etti. Şanlıurfa’daki çalışmalarıyla ilgili Merkez İlçe Başkanı Zahit, tarafından Erdem’e bilgi verdi.

 

Bir süre görüşen partililer, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanlığı’na yeni getirilen Zelkif Kazdal’ı ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dilekleri iletildi.

 

Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Gençlik Kolları Başkanlığı’nda Üniversiteler Genel Başkan Yardımcısı Enes Şişman ile Üniversiteler Komisyonu Üyesi Zeynep Müjde Sakar’ı ziyaret etti.

 

Şanlıurfalı partililer, Başbakan yardımcıları Bülent Arınç ile Bekir Bozdağ’ın makamlarını da ziyaret ederek hediyelerini bıraktı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.