banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

AK Parti kongresine Şanlıurfa'dan çıkarma yapılacak VİDEO

AK Parti 4. Olağan Genel Kongresi hakkında İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, kongre ile ilgili bilgi verdi.

 

Ankara’ya teşkilat olarak çıkarma yapacaklarını belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “30 Eylül 2012 Pazar günü Ankara Arena stadında gerçekleşecek olan 4. Olağan Büyük kongremizi “Büyüm millet, Büyük Güç, Hedef 2023” sloganı ile gerçekleştireceğiz. Öncelikle kongremizin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Büyük kongremize çok yüksek derecede katılım sağlayacağız. Teşkilat olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesi günü saat 17:00’de parti binamızın önünden otobüslerle Ankara’ya hareket edeceğiz. Büyük kongremiz için on otobüs kiralandı. Bu otobüslerimizle tüm ilçelerimiz, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımızla birlikte Ankara’ya gidilecek. Ayrıca bir çok partilimiz ve yöneticimiz kendi özel araçları ile Ankara’ya geçecekler. Kongre delegelerimiz ise Cumartesi sabahtan itibaren Ankara’ya geçecekler. İnşallah şölen havasında büyük kongremizi gerçekleştiririz” dedi.

Başkan Eğilmez, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.