banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Parti; Karaköprüye çok önem veriyoruz

AK Parti Karaköprü beldesi Belediye meclis üyelerinden Karaköprüde yapılan çalışmalar hakkında basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklama;

Karaköprü beldemiz GAP’ın başkenti Şanlıurfa’mızın gelişen, büyüyen modern yüzüdür. Gerek yapılaşması ve alt yapısıyla gerekse ikamet eden insan yapısıyla nezih ve yaşanılır güzel bir beldemizdir. AK Parti Belde Belediye Meclis üyeleri olarak, içinde yaşadığımız Beldenin problemlerinin çözülmesi ve insanlarımızın refahını her şeyin üstünde görüyoruz. Beldemizde yapılacak çalışma ve yatırımların öncüsü olmaktan mutluluk duyuyoruz.  

 Başta Belediyemiz olmak üzere tüm kurumların Karaköprü’deki çalışmalarının içinde rol alıyoruz. Bu çalışmalarda kaynakların daha akılcı kullanılmasını takip ediyor ve denetliyoruz.  AK Parti’ye inanan ve bize güvenerek bu görevi tevdii eden Karaköprülü hemşerilerimizin emanetinin hakkını vermeye çalışıyoruz. Bizim açımızdan Karaköprü’nün menfaatleri, insanlarımızın hayat standartının yükseltilmesi her şeyden önce gelir.

  Bu yönetim ve siyasi anlayışla Belediyemizin yapacağı yol ve kaldırım çalışmaları için Sayın Belediye Başkanı’na, İller Bankası’ndan düşük faizli ve geri ödemesi 5 yıl olan 4 trilyonluk kredi çekme yetkisini oy birliği ile verdik. 12 bin 850 metre uzunluğunda 101 bin 50 m2 yeni yol ile 7 bin 880 metre uzunluğunda 67 bin 610 m2 bozulmuş yolun parke taşı kullanılarak yapımı için bu yetkiyi Sayın Başkan’a verdik. Yine 44 bin 300 m2 yeni kaldırım ve 30 bin 860 m2 bozuk kaldırımın onarımı olmak üzere toplam 75 bin 160 m2 kaldırım için bu yetkiyi sayın Başkan’a verdik. Toplam 20 bin 730 metre uzunluğunda 168 bin 660 m2 yola parke taşı yapılacaktır.  Parke taşı döşenecek yol ve kaldırımın toplam alanı 243 bin 820 m2 olacaktır.

 

      İller Bankası’ndan 4 trilyon krediyi çekme yetkisini bu çalışmaların yapımı için sayın Başkan’a veriyoruz. Kredinin alınmasından parke taşının alım ihalesindeki sürecin şeffaflığına kadar bu çalışmanın takipçisi ve denetçisi olacağız. Yapılan çalışmaları düzenli olarak yerinde görecek, alınan kredinin yukarıda açılımını verdiğimiz çalışmalarda kullanılıp kullanılmadığını takip edeceğiz.

 

      Karaköprü ve değerli halkı çalışmaların en güzeline layıktır. Sahip olduğu kültür ve demokratik bilinçle de bu çalışmalar hakkıdır. AK Parti belediye meclis üyeleri olarak AK Parti vizyonuyla hizmetlerin öncüsü olmaya devam edeceğimizi Karaköprü’nün hak ve menfaatlerini koruyacağımızı bir kez daha saygılarımızla sevgili Karaköprülü hemşerilerimize arz ederiz.

Karaköprü Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.