banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

AK Parti Karaköprüde Seçim Startı Verdi-VİDEO

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adaylığına seçilen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve Partililer ile bir araya gelerek yaptıkları toplantı ve istişare sonrası seçim startını vererek Karaköprü İlçesinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak büyük oranlarda oy toplayacaklarını, 2014 yerel seçiminde başta Şanlıurfa olmak üzere bütün ilçelerde başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirttiler.
BAŞKAN ÇİFTÇİ; “EL ELE KOL KOLA VEREREK ÇALIŞACAĞIZ”
AK Partili Karaköprü Belediye Başkan Av. Nihat Çiftçi, adaylık süreci ile ilgili yaptığı açıklamada; “Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim, 2001 yılından itibaren AK Partinin çeşitli kademelerinde görev aldım partime hizmet etmekten onur duyuyorum inşallah el ele kol kola vererek teşkilatımız ile birlikte çalışacağız. Aday adaylarımız ile birlikte çok güzel bir süreç geçirdik aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte biriz beraberiz bu davada bu seçimde onlarla da temas içerisinde olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.