banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

AK Parti Karaköprü İlçe hızlı başladı VİDEO

AK Parti Genel Merkez tarafından Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu Listesinin onaylanmasının ardından ilk toplantısını İlçe Başkanı Faruk Badıllı başkanlığında gerçekleştirdi.

 

İlk toplantının tanışma toplantısı olduğunu belirten Başkan Faruk Badıllı; “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Merkez İlçe fesh olmuş, yerine üç merkez ilçe kurulmuştu. Bu ilçelerimizden biri Karaköprü’dür. İlçe başkanlığına atandım. Genel Merkezin verdiği görevle yeni yönetim oluşturduk. Kurulan teşkilatımız Genel Merkez tarafından onaylandıktan sonra Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte ilk tanışma toplantımızı gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızla beraber Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye çok güzel hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Karaköprü İlçe binasında Karaköprü ilçe başkanı Faruk Badıllı başkanlığında yapılan toplantı yaklaşık olarak iki saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.