banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri toplandı

AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen, AK Parti Karaköprü Belde Belediye Meclis Üyeleri toplantısı Karaköprü AK Parti Belde Başkanlığında AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Fevzi Demirkol başkanlığında gerçekleştirildi.

Bu toplantıların muntazaman her ay yapıldığı ve Belediye Meclisinin gündeminde belde için önemli konuların olduğu aylarda ise aynı ay içinde birden fazla toplantı yapıldığı ifade edildi.  

Toplantıda, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 31 Ekim’de Şanlıurfa’ya gelerek Topçu meydanında Toplu açılışlar yapacağı ve Şanlıurfalılara hitap edeceği belirtilerek,  Başbakanın gelişi ve toplu açılış töreni için yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

Toplantıda Karaköprü Belediye çalışmaları,  beldenin sorunları  ve beldeye yapılması gereken hizmetler istişare edildi. Toplantıda Belediye Meclisi Üyeleri Karaköprü’ye yapılacak hizmetlerin öncüsü ve takipçisi olacaklarını belirttiler.

Yapılan toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Fevzi Demirkol  ile birlikte AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Ömer Faruk Gürkan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat’ın yanı sıra AK Parti Karaköprü Belde Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Karaköprü Belde Başkanı Hasan Yeşil katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.