banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

AK Parti Karaköprü Başkan Adayı Mehmet Nuri Güzel
AK Parti Şanlıurfa Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca, bu akşam AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında, Karaköprü Belde başkan aday adaylarıyla bir toplantı düzenledi.



Toplantıda AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Başkan yardımcıları; Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Halkla ilişkiler Başkanı Metin Çadırcı, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve aday adaylar hazır bulundular.



AK Parti Genel Merkez Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, toplantıda Karaköprü Belde başkan adaylığına Mehmet Nuri Güzel’i Genel Merkez adayı olarak belirlediklerini açıkladı.



Kişilerin geçici olduğunu ama tüzel olarak Partinin kalıcı olduğunu belirten İl Koordinatörü Harun Karaca; “AK Parti teşkilatına hayırlı olsun, güçlenerek çalışmalara devam ediyoruz. Hedefimiz ulaşılmayan hiçbir şahsın olmamasıdır. Hasan Yeşil Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni başkan adayımıza da hayırlı olsun” dedi.


Aday açıklamasında sonra başkan aday adayları ellerini kenetleyerek birlikte çalışma mesajı verdiler. Milletvekili Harun Karaca, daha sonra Şanlıurfa’dan ayrıldı.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.