banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti Kadın Kollarına Aysel Göncü Seçildi
AK Parti Kadın Kolları yine Aysel Göncü dedi

Şanlurfa Urfa City AVM konferans Salonunda Bakan Faruk Çelik’in katılımı ile gerçekleşen Şanlıurfa Kadın Kolları 3. Olağan Kongresinde Aysel Göncü yeniden başkan seçildi.

Kongre, Divan Kuruluna Mustafa Zahit, M. Cengiz İzol, Şükriye İnan, Tuba Pişkin İnan ve Akif Göllü’nün seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Kongre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik , Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan, Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Nur Özkaya, Selva Çam, Belde Başkanları, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Teşkilat üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve delegelerin katılımı ile Urfa City AVM konferans Salonunda gerçekleşti.

Urfa City Avm Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kongrede İstanbul Milletvekili, Güneydoğu bölge koordinatörü Nurettin Nebati selamlama konuşması yaptı. Nebati, “Kadınların inancımız gereği başımızın tacı olduğuna” işaret ederek kadınların çalışması olmadan teşkilat olmayacağını belirtti.

Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu ise kadınların hem annelik yaparak yeni neslin yetişmesini sağlarken, aynı zamanda siyasette çalışarak ülkenin geleceğini inşa ettiğini ifade etti. Doç. Uslu; Kadın Kollarımızın kongresi Şanlıurfa’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun” dedi.



Bakan Faruk Çelik: “ Seçim bitti işimiz bitmedi, asıl işimiz bundan sonra başlıyor.  Seçimde vaat ettiklerimizi şimdi bir bir gerçekleştiriyoruz.  Şanlıurfa’nın filmini çektik, ve tek tek tüm sorunların çözümü için uğraşıyoruz. Ülkemizi söz dinleyen değil, sözü dinlenen bir ülke haline getirdik. Krizlerin karşısında güçlü bir ülke haline getirdik.  Ülkemizi yardım alan bir ülke değil yardım veren bir ülke haline getirdik. Artık yardım alma değil, yardım etme noktasına geldik. Yılda 2 Milyar Doların üzerinde yardımlarda bulunuyoruz. Türkiye’nin büyüme hızı 9.6 ya ulaştı.   Türkiye hem içerde hem dışarıda istikrarlı bir noktaya geldi. Başbakanımız geçenlerde bir rahatsızlık geçirdi tüm Türkiye Başbakanımıza dua etti. Tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Muhalefet bile Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için Başbakanımıza ülke olarak ihtiyaçları olduğunu ifade ettiler. Bundan dolayı muhalefete de teşekkür ediyoruz. Bunu siz oy vererek ülkenin birliği ve beraberliğini sağladınız size çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ise katılımlarından dolayı Bakan Faruk Çelik, Milletvekili, teşkilat üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederek “Kongrenin hayırlı olmasını” diledi.

Daha sonra tek liste halinde seçime geçildi. Aysel Göncü, katılan delegelerin oylarının tamamını alarak tekrar Kadın Kolları Başkanı seçildi. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.