banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

AK Parti ilk toplantıyı yaptı

AK Partiden birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür’ün Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından yerine parti tüzüğü gereği vekâlet eden yeni Başkan Av. Yusuf Eğilmez Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlk toplantıda birlik ve beraberlik mesajı çıktı.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez başkanlığında Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamının katılımıyla İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti. Yönetim Kurulu toplantısına Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Müfit Yetkin”de katıldı.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Müfit yetkin istifalarla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu hafta içinde seçim hazırlıkları başladı, İl Başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarımızın bir kısmı Milletvekili Aday adaylıklarına açıkladılar ve istifa etmek zorunda kaldılar. Şu anda Yusuf Eğilmez Başkanlık görevini vekâlet ediyor, diğer yönetimdeki istifa eden arkadaşlarımızın yerine yedekte olan arkadaşlarımız geldiler. Bizim Partimizin çalışmaları ile her zaman seçime hazır olduğumuzu bir göstergesidir. Zaten birlik beraberlik içinde her zaman seçime hazırız, Şanlıurfa’da AK Parti yerini korumaktadır. AK Parti kurulduğu günden beri çok başarılı bir şekilde Şanlıurfa’da temsil ediliyor, arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum bugün yine birlik beraberlik içinde yeni Başkanımızla beraber ilk toplantılarını yapıyorlar bende bu toplantılarına katıldım. Önümüzdeki dönem içinde de tüm çalışmalarımızı 2011’de yapılacak yeni seçimde inşallah çalışmalarımızla başarılara götürecek Şanlıurfa’ya hizmet edecek bir ekip oluşturarak memleketimize hizmet edeceğiz, dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise şu şekilde konuştu; “Genel merkezimiz teşkilatlarımıza gönderdiği bir yazı da 15 Ocak 2010 saat 15.00’e kadar Milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarının istifa etmeleri gerektiğini belirtmişti. Bunun üzerine İl teşkilatımızda da arkadaşlarımız istifalarını sundular, bununla birlikte İl Başkanımız Sayın Ahmet Düşünür de istifasını sundu. Tüzük gereği İl Başkanlığına ben vekalet veriyorum biz yönetim kurulu olarak bugün yapmış olduğumuz ilk toplantımızda birlikte olduk, beraberlik içinde inşallah bundan sonraki dönemde devam edeceğiz arkadaşlarımızla tabi İl Başkanı atamalarında atama yetkisi şu anda MKYK bulunuyor, onların atayacağı başkana da saygı göstereceğiz. Sayın Vekilimize ilk toplantımızda bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.