banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

AK Parti ile HAS Partiden kaynaşma toplantısı VİDEO

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İlçe Başkanları, eski HAS Parti İl Başkanı Mehmet Baki Özmen ile ilçe başkanları Çulcuoğlu restaurantta bir araya geldiler.

 

Aynı ağacın dalları olduklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bugün aynı amaca hizmet eden siyasetçiler olarak bir aradayız. Yeni Türkiye’nin imarında hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

 

Fesh edilen HAS Partinin eski İl Başkanı Mehmet Baki Özmen ise; “HAS Partinin kendini feshedip AK Parti ile beraber yeni Türkiye’nin inşası için atılmış önemli bir adımdır. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynaşma toplantısı yaklaşık 3 saat sürdü.

 

Bilindiği gibi feshedilen HAS Parti eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 22 Eylül tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet takmasıyla resmen AK Partiye katılmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.