banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

AK Parti İlçe Başkanlarıyla ilk toplantı
AK Parti İlçe kongrelerinden sonra ilk kez, AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında toplandılar. Toplantıya İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Yavuz, Genel Sekreter Fatih Yıldız, İlçe Başkanları, İlçe Teşkilat Başkanları ve İl Yönetimi İlçe Koordinatörleri hazır bulundular.



İlçe kongrelerinin ardından yeni seçilen ilçe başkanları ve teşkilat başkanları ile bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “İlçe kongrelerimizi AK Partiye yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. Bu süreçten sonra neler yapacağımızı ve teşkilatlarımızdaki eksiklerimizi istişare ettik. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Toplantı yaklaşım 3 saat sürdü.
Ömer ASLAN / www.balikligol.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.