banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

AK Parti İlçe Başkanları ve Koordinatörleri toplandı

İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İlçe Başkanları ile İlçe Koordinatörleri katıldı.

 

Toplantı ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen; “AK Parti İlçe Başkanlarımız ve Koordinatörlerimizle parti içi eğitim konusu görüştük. Bilindiği gibi önümüzde yerel seçimler var. Seçim çalışması çerçevesinde Sandık Kurulu Başkanları ve yardımcılarını belirlemek için ilçelerimizde çalışma başlattık. AK Parti üyelikte rekora koşuyor. Şanlıurfa’da AK Partiye üye yapma çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu konularda ilçe Başkanlarımızla birlikte istişare ettik” dedi.

En kısa sürede SKM Başkan ve Başkan Yardımcılarının belirleyeceklerini belirten Sözen; “Teşkilat üyelerinin hazır bulunacağını Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.