banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Parti İl Yürütmesi Belirlendi

4 Ocak 2014 tarihinde yapılan kogre ile Yusuf Eğilmezden Görevi devralan Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığında berlilenen il yürütme kurulu 'da partinin iki numaralı ismi olan Siyasi ve Hukuk işleri başkanlığına Cuma Ağaç getirildi.

Cuma Ağaç bir ara AK Parti Şanlıurfa il başkanlığını'da yapmıştı. İki üniversite mezunu olan Ağaç, halen Türkiye Yazarlar Birliği Başkanlığını da yapıyor. Renkli ve halk tarafında sevilen bir kişiliğe bir kişiliğe sahip olan Cuma yürüteceği Siyasi ve Hukuk işleri başkanlığını daha önce uzun süre Erkan Sözen yürütmüştü.

Eyyübiye İlçesi eski başkanı Süleyman Elgün ise Seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına getirildi.

AK Parti İl başkanlığı, Patinin genel sekreterliği için daha önce bu görevde bulunan Fatih Yıldız'la devam dedi.

Yerel yönetim başkanlığına da aynı şekilde Cemil Çadak'la devam kararı alan AK Parti, Mustafa Yavuz'dan boşalan Halkla ilişkiler başkanlığına Hacı Yaygın getirildi.

İŞTE AK PARTİNİN YÜRÜTME KURULU

 

Kaynak: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.