banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

AK Parti il yönetimi iftarda buluştu

Şanlıurfa AK Parti İl Yönetimi Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Milletvekillerin katılımı ile bir araya gelip iftar açtılar.

 

İftar programına AK Parti İl Yönetimi ile Milletvekilleri katıldılar. Ekipler halinde çalışan AK Parti, ilk kez bir iftarda bir araya gelerek, Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmaların yorgunluğu ile Ramazan bayramının kutlama programını konuştular.

 

İftardan sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Ramazan ayı boyunca çok yüksek tempo ile çalıştık. Her bir arkadaşımızın bir görevi vardı. Layığı ile yerine getirdiğine inanıyorum. AK Parti ailesi olarak birlikte iftar yapmayı düşündük. İsabetli olduğunu görüyorum. Bir ay oruç tutuktan sonra bayrama ulaştık. Ramazan ayında her akşam, daha önceden belirlediğimiz fakir ve şehit evlerinde iftarlara katıldık.

 

Yoğun tempoda çalışan teşkilatlarımızı tebrik ediyorum. Milletvekillerimizin, Teşkilatlarımızın, esnafımızın, STKlarımızın, kamu görevlilerin, özel sektör çalışanların, basınımızın ve tüm Şanlıurfalıların, anlamı kardeşlik ve barış olan bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.