banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AK Parti İl Teşkilatı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı ziyaret etti

Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkan ve Yönetimi Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Düşünür’ün koordinesi ile gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları da eksiksiz katıldı.

Yaklaşık 20 kişinin katılımı ile gerçekleşen görüşmede Referandum değerlendirmesi, Seçim çalışmaları ve Şanlıurfa’ya yönelik yapılması planlanan projeler ele alındı.

 

Hotar; “Birebir İletişim Önemli”

 

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar görüşmede yaptığı konuşmada siyasilerin vatandaşla iletişime önem vermeleri gerektiğine vurgu yaparak “ Vatandaşlarımız bizlere istediği her an ulaşabilmeli, onlar bize gelmeden bizler onlara gitmeliyiz Şanlıurfa Teşkilatımızın bu yöndeki çalışmalarının etkisini referandumda gördük. Urfa’da alınan Yüzde 95 Evet sonucu bunun önemli bir göstergesi. Çalışmalarımızı, Yatırımlarımızı ve projelerimizi birebir anlattığımızda aldığımız sonuçlarda olumlu oluyor. Urfa Teşkilatımızı alınan sonuçtan ve süreçteki özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Hotar ayrıca geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’a rahmet, İl Başkanına da  başsağlığı diledi. . 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.