banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

AK Parti İl Danışma Meclisinde Başkan Adayı Güvenç, konuştu

Aralık Ayı Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, il ve ilçelerde Belediye Başkan adaylarının belirlenme sürecini anlatarak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalara başladıklarını belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’i ilk karşılamada gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm teşkilata şükranlarını ifade edenAK Parti İl Başkan Av. Yusuf Eğilmez, Celalettin Güvenç’le birlikte ilçe teşkilatlarıyla tanışma toplantıları gerçekleştirdiklerinden bahsederek, Başkan adayıyla çalışmaların son hızla devam ettiğini söyledi.

Çalışmalarını aralıksız sürdüklerini belirten Başkan Eğilmez, “30 Mart 2014’te çok güzel sonuçlar almak için bu çalışmalarımızı yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz. Biz teşkilatlarımıza güveniyoruz. Bugünde bunun ışığını görüyorum” dedi.

Millet Başbakanın etrafında kenetlenmiş

AK Parti Şanlıurfa Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç te, 2002 yılından bu yana Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında milletin kenetlendiğini ifade ederek; bürokratın, işçinin, esnafın Başbakan Erdoğan’a dua ettiğini söyleyip, hep birlikte tertemiz bir sayfa açılarak bu günlere gelindiğini belirtti.

Türkiye üzerinde sürekli karanlık oyunlar oynanıyor

Türkiye üzerinde sürekli karanlık oyunların oynandığını anlatan Celalettin Güvenç, yapılan tüm girişimlerin AK Parti iktidarı döneminde sonuçsuz kaldığını belirterek, “O devirler geride kaldı. İşini bilen, direksiyonda işin ehli bir hükümet var. Allah’a çok şükür yapamadılar, başaramadılar. Şimdi de hedefte Halk Bankası. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gezi olaylarında ilk toplantısında diyor ki, ‘Borsa iner, çıkar. Finans sektörüne dikkat edeceğiz. Burada önemli olan kamu bankalarının ayakta kalmasıdır. Kamu Bankalarını ayakta tutarsak, Halk Bankı, Ziraat Bankı, Vakıf Bankı, ekonomiyle oynayamazlar, birşey yapamazlar. Bunların en güçlüsü Halk Bankası.Okuyoruz, Halk Bankası üzerinden bu ülkeye ne kadar kazanç sağlanıyor. İşte bu Halk Bankasını vurmak istiyorlar. Bunu vururken bizi vuruyorlar, ülkemizi ve hepimizi vuruyorlar sonuçta”dedi.

Üzerimizde milletin sorumluluğu var

Belediye Başkan adaylarının AK Parti üzerine kurulan oyunları artık gördüklerini söyleyen Celalettin Güvenç, Ankara’dan gelen aday adayları, aday kim olursa olsun destekleyeceklerini kendisine anlattıklarını belirterek, “İşte AK Parti bu. Bu sağduyuyu, kararlılığı, inancı göstermek zorundayız. Üzerimizde bütün bir milletin, kültürün, tarihin, inancın sorumluluğu var” diye konuştu.

Sorunlar bitsin istiyoruz

Büyükşehir adaylığıyla hizmet kervanına katıldığına değinen Celalettin Güvenç, “Halkımızı seviyoruz, inancımızın arkasındayız, insanlarımızı kucaklamak istiyoruz, şu coğrafyada ötekileştirme bitsin, hak hukuk yerini bulsun, insanlarımız başı dik yaşasın, yokluk ve yoksulluk olmasın, herkesin yüzü gülsün, çocuklarımız iyi okullarda okusun, yol, su, eğitim sorunu bitsin istiyoruz. Hak yerini bulsun bizim başka bir derdimiz yok. Halkımızın hak ettiğini artık millet olarak alsın diyoruz. Bu inancın, samimiyetin, kararlılığın karşılıksız kalması söz konusu olmaz. Ama ağır bir sorumluluğumuz var Şanlıurfa’da 1 milyon 800 bin nüfusumuz var. Herkese ulaşmamız lazım, herkesin ayağına gitmemiz lazım. Kimseyi ötekileştirmemiz lazım. Hepsi bizim insanımız, bu toprakların insanları; hepsine gidip doğruyu anlatmamız lazım, bizi anlatmamız lazım, yatırımlarımızı anlatmamız lazım, hizmetkârlığa talip olduğumuzu anlatmamız lazım. Buralardaki makus talihi değiştirmek için yola çıktığımızı, bıkmadan, usanmadan, kararlı bir şekilde anlatmamız lazım” şeklinde konuştu.

Dünyaya hoş bir seda ile Şanlıurfa Başbakanının arkasındadır

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklandığı günden bu güne tüm teşkilatla hasbihal edip, görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Celalettin Güvenç, “30 Mart 2014 seçimlerinde sadece yerel seçime gitmeyeceğiz. Şanlıurfa olarak bütün dünyaya hoş bir seda ile‘Biz buradayız. Bu oyunlara rağmen Şanlıurfa buradadır, partisinin yanındadır. Şanlıurfa Başbakanının arkasındadır. Şanlıurfa; sağduyunun, çözüm sürecinin, barışın, hoşgörünün, kardeşliğin arkasındadır’ diye yüksek bir sesle haykıracağız ve dünyaya duyuracağız. Buna yürekten inanıyorum ve hiçbir şüphem yok” dedi.

Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ise, yoğun katılımdan dolayı tüm teşkilata teşekkür ederek, Türkiye’yi geleceğe taşıma hususunda AK Partinin AK kadrolarının aralıksız çalışacağını ifade etti.

Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Batman eski Milletvekili Şanlıurfa Koordinatörü Ahmet İnal, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.