banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

AK Parti il başkanları vekil adayı olamıyor

 

 

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı konuşan Başbakan Eroğan; “Öyle anlar yaşadık ki adeta parti teşkilatı o ilde düşer hale gelmiştir” diyerek, İl başkanlarının milletvekili olmamasını söyledi.

Bu açıklama ile birlikte AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür milletvekili adayı olamayack. sadece düşünür değil, teşkilattanda kimse aday olamayacak. İşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konu ile ilgili açıklaması; “Her milletvekili seçiminde, her yerel yönetim seçimlerinde tabii yoğun bir şekilde herkes aday adayı olmak için bu işe soyunuyor. Bakın bu konuda bizler teşkilatımızı artık tanıyoruz, biliyoruz.

Bizler genel merkezin şu şu şu isimler aday adayı olsun veyahut da genel merkezde bu tür şeyler görüşüldükten sonra aday adayı olmak için yola çıkılırsa çok isabetli olur.

Ama herkesin bu normal hakkıdır, demokratik hakkıdır, doğrudur. Fakat şunu unutmayın ki seçimi kim götürecek? Eğer her önüne gelen arkadaşımız ben adayım derse o zaman seçimi kim götürecek? Öyle anlar yaşadık ki adeta parti teşkilatı o ilde düşer hale gelmiştir. Niye?

Çünkü yedekler bile yetmemiştir. Bunun olmaması lazım. Çünkü eğer biz hakikaten bir davaya inanmış, yeniden bütün Türkiye idealine inanmış bir siyasi partiysek koordine olmalıyız ve bu koordinasyon içerisinde de adayların tespitini ifade ettiğim şekilde, tabana yaygın bir şekilde, milletin dediği olur anlayışından hareketle teşkilat ağırlıklı bütün kamuoyu araştırmalarıyla birlikte gerçekleştirerek adımımızı atacağız. dedi.

 

www.balikligol.com / özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.