banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Ak Parti İl Başkanı YILDIZ  Urfalılara Teşekkür Etti
Ak Parti İl Başkanı YILDIZ Halka Teşekkür Etti.
Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin YILDIZ GAP havaalanına gelip ilçe belediye başkan adaylarını coşkulu bir şekilde karşılayan vatandaşlara ve teşkilatlara teşekkür etti.

Sözlerine 31 mart mahalli seçimlerinin Şanlıurfa ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini ifade ederek başlayan Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin YILDIZ, ‘ bugün buraya bizlerle beraber gelip gönül belediyeciliğini halkımızın ayağına getirecek ilçe belediye başkan adaylarımızı karşılamaya gelen tüm Şanlıurfalı hemşerilerime ve her daim halkın yanında ve gece gündüz emek sarf eden teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum’ dedi. Ayrıca ilçe belediye başkan adayları, milletvekilleriyle ve teşkilat olarak sahada daha da aktif olacaklarını belirten YILDIZ ‘ milletimiz 31 mart günü bir kez daha Ak parti diyecektir çünkü aziz milletim kendisine hizmet götüren Ak kadrolara güveniyor.önümüzdeki süreçte de halka daha iyi nasıl hizmet ederiz bu kutlu davayı halkımızla daha iyi yerlere nasıl götürürüz şiarıyla hareket edip sadece elimiz değil gönlümüzü ve gövdemizi de taşın altına koyacağız. Ben buradan şanlı halkıma çağrımı yineliyorum; gelin bir kez daha BÜYÜK TÜRKİYE VE GÜÇLÜ ŞANLIURFA diyelim’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.