banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK Parti İl Başkanı taziyeleri kabul ediyor

Dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu 500 yataklı Devlet Hastanesine kaldırılan Veteriner Hekim Hacı Şıhanlıoğlu'na yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Veteriner Hekim Hacı Şıhanlıoğlu'nun ani vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhum Şıhanlıoğlu'nın bugün öğlen namazına müteakiben Yusufpaşa Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Bediüzzaman aile mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM  Dilekçe komisyonu başkanı Yahya Akman, Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, AK Parti MYKY üyesi Mehmet Oymak, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Karaköprü belediye başkanı Av. Nihat Çiftçi, ŞUTSO başkanı Sabri Ertekin, Milli eğitim İl Müdürü Hanefi Şahin ve bürokratlar ile akrabaları ve sevenleri katıldılar.

Taziyeleri kabul eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve yakınlarının 3 gün boyunca ŞURKAV taziye evinde taziye kabulüne devam edecekleri belirtildi.

BALIKLIGÖL YÖNETİM KURULU olarak merhuma rahmet, sevenlerine ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz...

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.