banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

AK Parti İl Başkanı Stadı inceledi
3 Haziran’da yapılacak olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan AK Parti İl Kongresi için AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile Yönetimi kongrenin yapılacağı GAP Arena stadını inceleyerek strateji belirlediler.

 

STK ZİYARETLERİ

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve İl Yönetimi Meslek Odalarını ziyaret ederek İl Kongresine davet ettiler. Odalar Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, ayrıca Muhasebeciler Odasını, Fırıncılar Odasını, Kuyumcular ve Terziciler odalarını ziyaret ettiler. Oda Başkanlarına kongre davetiyelerini bizzat İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez verdi.



STK’ların önemine dikkat çeken İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti olarak STK’lara hep önem verdik. 3 Haziran’da kongremiz var. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesiyle başlattığımız çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bugün Odalarımızı ziyaret ederek kongreye davet ettik. Ayrıca kongremiz GAP Arena Stadyumunda olacak. Stadyumu inceleyerek yapılması gerekenleri belirledik. Şanlıurfamıza yakışır bir kongreyi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.