banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Ak Parti il başkanı: İsrail vahşet işliyor

İsrail'in Gazze'ye insani yardım götüren gemilere saldırması sonucunda insani yardım götüren gönüllülerden ölen ve yaralılar olduğu bildirildi.

İsrail'in sınır tanımaz vahşeti nedeniyle Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür sert bir şekilde kınadı. İşte Av. Düşünürün açıklaması: İsrail bugün çok büyük bir insanlık ayıbına imza atmıştır.  "Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım" adlı insani yardım taşıyan gemi konvoyuna hücum botlarla ve helikopterle müdahale etmesi uluslar arası hukuka aykırıdır.

İsrail devletini bu saldırılardan caydıracak ciddi protestolar yapılmalı. Gerek bireysel, gerek STK ve gerekse Devlet olarak İsrail'i yalnızlaştıracak ve zulmünü caydıracak ciddi yaptırımlara gidilmeli.

Uluslar arası hukuku hiçe sayan, vahşet sergileyen İsrail'i durdurmalıyız, aksi takdirde daha çok zulümlere imza atmaya devam edecekler.  Haksızlık karşısında susun dilsiz şeytandır. Bu haksızlık karşısında sesi kalmayacağız. İsrail'i bu vahşetinden dolayı kınıyoruz.

Gemide öldürülenlere rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Millet olarak hepimizin başı sağ olsun. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.