banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Aday Adayı Sayısı Açıkladı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız düzenlediği basın toplantısıyla 31 Mart yerel seçimleri için Partisinden aday adayı olanların sayısını açıkladı. Başkan Yıldız, “Büyükşehir için 14, Haliliye 27, Eyyübiye 32, Karaköprü 23, Harran 7, Akçakale 15, Birecik 16, Halfeti 8, Suruç 4, Bozova 27, Siverek 19, Ceylanpınar 24, Hilvan 22, Viranşehir 22 aday adayı başvurdu.”dedi

“Bilindiği üzere 31 Mart 2019’da yerel seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerde hem belediye başkanlarımızı hem de belediye meclis üyelerimizi seçeceğiz. Ben buradan teşkilatım adına şimdiden yerel ve mahalli seçimlerin ülkemiz ve Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olmasını dilerim.” diyen Yıldız, şunları kaydetti:”5 Kasım 2018 tarihinde start verdiğimiz yerel seçimler aday adaylarını başvuru kabul süreci dün gece saat 24:00 itibariyle belediye başkan aday adaylığı sürecini bitirmiş bulunmaktayız.  Şimdi sizlere hem büyükşehrimiz hem de ilçe belediye başkanlığı aday adaylık başvuru istatistiklerini paylaşmak istiyorum.

ÇALIŞMALARIMIZI ŞEFFAFLIK İLKESİNDE YÜRÜTTÜK

Bizler Ak Parti Şanlıurfa il teşkilatı olarak tüm çalışmalarımızı şeffaflık ilkesinde yürüttük.  Burada aday adaylarımızın liderimizin işaret ettiği gibi yaşadığı yerde halkıyla bütünleşecek, onların derdiyle dertlenecek, sevinciyle sevinen, yüreğinde hizmet aşkı ve kafasında ilimizi ilçelerimizi kalkındıracak projeler olan aday adayları olduklarından eminiz.

PAZAR GÜNÜ TEMAYÜL YOKLAMAMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Pazar günü GAP Arena Spor Salonunda temayül yoklamamızı gerçekleştireceğiz. Yeni E-Temayül sistemi ile elektronik ortamda daha hızlı bir şekilde teşkilatımız oy kullanacaktır. Ben buradan teşkilatımıza yeniden Pazar günkü temayül yoklamasında gelip oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunuyorum. Hem kâğıt israfından hem de zaman kaybının önüne geçen yeni sistemimiz şimdiden hayırlı olsun.

31 MART 2019 GECESİNDE ZAFERİMİZİ İLAN EDECEĞİZ

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde il ve ilçe teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkan adaylarımızla, belediye meclis ve il genel meclis adaylarımızla, sandık müşahitlerimizle, mahalle, köy temsilcilerimizle, AK Partiye gönül vermiş milyonlarla, Şanlıurfalı gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, ağabeylerimizle bir olup Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 gecesinde zaferimizi ilan edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.