banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK Parti için Alanya'da toplandı

Genel seçimler için AK Parti son hazırlıklarını tamamladı. AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek başkanlığında Alanya’da İl Seçim İşleri başkanları bir araya geldiler.

Alanya’da 25-27 Şubat tarihlerinde yapılan “istişare ve değerlendirme” toplantıları ile 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak Milletvekili seçimleri sürecinde yapılacak çalışmalar için son hazırlıkları tamamladılar.

 Şanlıurfa AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa Yavuz, SKM başkanı Mehmet Ejder, Parti il eğitmeni Nusret Urmak ve Parti il hukukçusu Av. Bekir Kan’ın da katıldığı Alanya’daki AK Parti “istişare ve değerlendirme” toplantısında ilk gün Haluk İpek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İkinci gün ise AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan tele-konferansla katılarak seçim sürecindeki çalışmalar hakkında teşkilata önemli bilgiler verdi.

Toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Mustafa Yavuz; “Ekip olarak hep birlikte 12 Haziran Genel Seçimlerine hazırlıklara başladık. Teşkilatımın tüm kademeleri seçim hazırlıklarını tamamladık. Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da AK Partiye büyük teveccüh var. 12 Haziranda yine halkın parti tek başına iktidara gelecektir” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.