banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti Hilvan Teşkilatı, Hilvanlıları iftarda buluşturdu

Hilvan İlçe Binası önündeki meydanda verilen iftara Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Yönetiminden Vehbi Beyaz, Süleyman Elgün, Cemil Çadak, Mehmet Eriten, Gençlik Kollarından Metin Baydilli’nin yanı sıra, Hilvan Merkez ve köy muhtarları, STK temsilcileri ile yüzlerce Hilvanlı birlikte iftar açtılar.

 

İftarların paylaşma olduğunu ifade eden Hilvan AK Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme; “Paylaşmaktır Ramazanın adı. Paylaşılan sofralarımız olunca böylesine güzel bir tablo ortaya çıktı. Başta Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, Teşkilatımız, Muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve davetimizi kırmayarak buraya teşrif eden Hilvanlılara teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan’ın en güzel sofralarından birinin Hilvan’da kurulduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Hilvan teşkilatımız tarafından organize edilen çok güzel bir iftar oldu. Bu iftara uzaktan yakından iştirak eden tüm dostlara teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin” dedi.

İftardan sonra Saluca köyüne geçen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Başkanı Hanif Düzme ile birlikte ilk önce Bedir Bayrak ardından da Bedir Düzme’yi ziyaret edip bir süre sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.