banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

AK Parti Hilvan Kongresine Hazır
Toplantıya Hilvan Başkan Adayı Hanifi Düzme’nin yanı sıra AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eriten ve Hilvan yeni yönetimi hazır bulundu.

 

Siyasettin zor ve zevkli bir hizmet alanı olduğunu belirten Hilvan Başkan Adayı Hanif Düzme; “Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmet yapma aracıdır. Biz Allah’ın izni ile devralacağımız bayrağı en güzel şekilde taşıyarak, Hilvan’a, Şanlıurfa’ya hizmet edeceğiz. Biz bir aile olarak birlikte insanlara hizmet için çalışacağız” dedi.

 

Teşkilatçılığın önemine dikkat çeken AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Birlikte hareket edilerek başarılar elde edilir. Kucaklayıcı ve hizmet amacıyla yapılan her iş güzel sonuçlanır. Bu anlamda kongrenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Siyasetin 3 şey için yapıldığını vurgulayan AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen; Hilvan’ın yeni İlçe yönetim kurulunun hayırlı çalışmalar yapmasını diliyorum. Birçoğunuz siyasete heyecanla başlayan arkadaşlarımızsınız. Başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum.

Siyaset genelde üç şey için yapılmıştır:  Komisyon için; Vizyon için; Misyon için…

Siyaseti “komisyon” için yapanların her zaman tek ilahları olmuştur: Menfaat… “Bal tutan parmağını yalar” cümlesi bu tiplerin sürekli zikirleridir, yaşam felsefeleridir. Bunu o hale getirmişlerdir ki bırakın parmaklarını; bileklerine, dirseklerine, omuzlarına kadar, ellerinden gelse boylu boyunca bala batmak isterler. Bunu başarmak için her şeyi kendilerine mubah görürler.  Sinek karakterli olduklarından sürekli tüketirler. Her yere konduklarından temiz yerlere de mikroplarını taşırlar. Bunlardan bir fayda beklemek boşunadır. Her bakımdan stratejik bir şehirde yaşamamıza rağmen, bu yıla kadar çevre illerimize gıpta ile bakmamızın ve ülke siyasetine bir katkıda bulunamamamızın asıl sebebi budur.

Siyaseti “vizyon” olsun diye yapanlar onun ‘havasının’ tiryakisi olmuşlardır. Bunlar sadece vitrinden ibarettirler. Kendilerine ’efendim-vekilim-başkanım-müdürüm’ desinler ve el-pençe dursunlar da ne olursa olsun…

Siyaseti “misyon” için yapanlar ise vizyona ve komisyona bakmayı akıllarından bile geçirmezler. Misyonlarını uygulayamıyorlarsa bir dakika bile beklemeden bulundukları yeri terk ederler. Bala değen parmaklarını, bir oruçlunun titizliğiyle defalarca yıkarlar. Siyasete katkı sağlarlar. Hemşerilerinin emanet ettiği görevlerine ihaneti imanlarına ihanet olarak görürler. Ülkesindeki Demokratik Değişim süreci kapsamında; yurdunda ve coğrafi bölgesinde “adaleti sağlayan” lider ve örnek ülke olunması için atılan adımları ve reformları heyecanla takip ederler, bu konuda kendilerine verilen görevlerini bir ibadetmiş gibi yaparlar. Bu manada şehirlerine,ilçelerine ve beldelerine hizmeti de ülkelerine ve insanlığa hizmetin bir parçası olarak görürler.

 

Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Yönetimi siyaseti, sadece ve sadece “Büyük Türkiye Misyonu” için yapma yolunda çaba sarf ediyor

AK Partinin yolunda başarılı olunması için Hilvan İlçe yönetimi olarak geleneksel, kısır feodal alışkanlıklarımızı bir yana bırakmalı; 2023 AK Parti hedefine kilitlenerek Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürümeliyiz” dedi.

Toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.