banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

AK Parti Hilvan Danışma ve Muhtar toplantısı gerçekleştirdi
Hilvan İlçe Danışma toplantısında teşkilatın önemine dikkat çekerek, istişare toplantısına kimlerin katılabileceğini ifade eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Danışma toplantıları teşkilatın kendi iç toplantısıdır. Danışma meclis toplantısında yapılan çalışmalar gözden geçirilir. İlçe Teşkilatımızın kademeleri arasında dayanışma ve iş birliği ortamı sağlanır. Genel Merkezin talimatları değerlendirilir.  Ayrıca hedefimiz olan seçmen sayısının en az yüzde 15’ini üye çalışmaları tutturulmalıdır” dedi.

 

Daha sonra Demir tesislerine Hilvan merkez ve Köy Muhtarlarının tamamına yakının katıldığı yemekli bir toplantıda Hilvan’ın sorunları konuşuldu.

Hilvan’ın sorunlarının çözümünde en büyük çalışmayı muhtarların yapması gerektiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme; “Bugün Merkez ve köy muhtarlarımızla burada bir araya gelerek birlikte sorunların çözümü noktasında görüş alış verişinde bulunduk. Birlikte hareket ederek Hilvan ve köylerin sorunlarını
çözmek istiyoruz” dedi.




“İl Başkanımız Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa il merkezindeki yoğun  toplantıları nedeniyle Hilvan ilçemizde olamadılar,size selam ve sevgilerini yolladılar.” diye söze başladı. “AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin büyük bir değişime uğradığı, gelişmelerin çok iyi olduğunu ve yıllardır biriken sorunların çözümü için çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini,on yılda seksen yıllık bir yapılanmayı geçtiklerini”  vurgulayan Şanlıurfa AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen; “ Türkiye’deki değişim süreci bu bölgemizde de apaçık görülmektedir.Devletimiz artık halkının hizmetinde olduğunu ona hizmet etmek için var olduğunu söylemekte ve uygulamaktadır. Bu değişim sürecini iyi anlamalı ve var gücümüzle bu süreci desteklemeliyiz” dedi.”Türkiye’de kangrenleşen sorunlar AK Parti iktidarı ile bir bir çözülürken, Şanlıurfa’da  ve dolayısıyla Hilvan ve köylerinde sorunlar çözülüyor. Şanlıurfa’nın çok değerli Bakanı Sayın Faruk Çelik var, çalışan ve sorunları kendine dert edinen milletvekilleri var.  Bugün siz değerli muhtarların bir araya gelmesi ile güzel bir birliktelik oluşturdunuz. Bu birliktelik sorunların çözümünü kolaylaştıracaktır. İlçe yönetimi mahalle ve köy temsilcilerinin oluşturulması, sandık kurullarının tamamlanması çalışmalarıyla saha ile olan iletişimimizi kolaylaştıracaktır. ” dedi.


Toplantı daha sonra muhtarların soruları ile sürdü. Yaklaşık 2 saat düren toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.