banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

AK Parti Hilvan Danışma Meclisi Toplandı

Karacurun mahallesinde bulunan parti binasında gerçekleştirilen toplantıya ilçe teşkilatı başkanı Hanif Düzme ilçe teşkilatının yapılanması ve yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Danışma meclisi toplantısına Şanlıurfa il başkan yardımcısı ve Hilvan ilçe koordinatörü İsmail Güneş, Şanlıurfa Kadın Kolları yönetiminden Seher Kılıç, Hilvan gençlik ve kadın kolları temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Katılımcılar arasında kadınların kalabalık bir şekilde iştirak etmeleri dikkat çekti.

Divan başkanlığını AK Parti İlçe Teşkilatı eski başkanı Hüseyin Alkan, parti yönetiminden Faruk Bakan ve Kemal Beyret’in yaptığı toplantının açılışında konuşan Hanif Düzme köy ve ilçe merkez mahallelerinde birer parti temsilcisi seçtiklerini ifade etti. Düzme, konuşmasında başkanlık dönemi içerisinde diğer faaliyetlerini de dile getirdi.

İlçe Başkanı Hanif Düzme, ilerlemenin yolunun birlik ve beraberlik içinde olmak olduğunun altını çizerek “ Kadın erkek demeden çalışmak lazım. Yoksa bir kişi tek başına fazla bir şey ifade etmez” dedi. Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın belediyecilik anlamında çalışmalarından övgüyle bahseden Düzme “ Belediyemiz durmadan çalışıyor. İlçedeki mevcut sorunları kökünden bitirmek ve ilçeyi daha ileri götürmek için büyük çaba sarf ediyor” dedi.

AK Parti Hilvan Danışma Meclisi toplantısında söz alan Şanlıurfa il başkan yardımcısı ve Hilvan koordinatörü İsmail Güneş “ Parti içerisinde küskünlük ve dargınlıklar olmamalı, tam aksine parti çatısı altında siyaset yapan siyasete katkı sağlayan arkadaşların birbirleri ile kucaklaşması gereklidir “ dedi.

İlçe danışma meclisi toplantısına katınla belediye encümeni Hüseyin Bıdık “ İlçemiz geri kalmış bir köy görünümündeydi. Ama son dönem çalışmaları itibarı ile bir şeylerin değiştiğinin farkındayız” dedi.

Yapılan danışma meclisi toplantısı yaklaşık 1 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.