banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti heyetinden Yeni hava alanına ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkan Yardımcı Şerif Aydın ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır’a yapına başlanan ve inşaatı devam eden yeni Uluslararası Sivil Hava alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar.

Uluslararası  sivil havaalanı olarak hizmet verecek şekilde yapımına başlanan hava alanında incelemelerde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk Birim Başkanı Şerif Aydın, Ülkenin büyük bir kalkınma hamlesi içerisine girdiğini belirterek, Diyarbakır’a yeni Uluslararası Sivil Hava limanının yapılıyor olmasını Diyarbakır için önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.

Aydın, Diyarbakır’ın ulaşımda, eğitimde, Tarımda, Enerjide, Turizmde, üniversite sayısında ve Sağlıkta büyük gelişmeler gösterdiğini belirterek, yapılan bu yatırımların, 2 milyona yaklaşan nüfusu ile Diyarbakır’ın ve bölge illerinin ihtiyacını karşılayacağını söyledi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.