banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Parti heyetinden HÜDA PAR'a ziyaret

AK Parti Batman Milletvekili adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek, Adile Gürbüz, İl Başkanı Diyaettin Uçar ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti heyeti, HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru tarafından karşılandı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarete HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatından  yetkililer katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Batman Milletvekili adayı Ziver Özdemir, “AK Parti olarak seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle davetimizi kabul eden HÜDA PAR’a teşekkür ediyoruz. Seçim kampanyasını yürütüyoruz. Siyasi partilerin karşılıklı ziyaretlerinin olmasını temenni ediyoruz. Ama maalesef bölgemizde bu tür ziyaretlerle her zaman karşılaşamıyoruz. Bizler de bu süreci daha iyi değerlendirmek adına, seçim kampanyasını yürütüyoruz.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, AK Parti heyetine seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

Parti olarak seçime girmediklerini fakat memleket meselelerine de uzak kalmadıklarını hatırlatan Doğru, “AK Parti heyeti seçim çalışmaları kapsamında bizleri ziyaret ettiler. Bu seçimdeki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz. Bizler parti olarak 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerine girmedik. Bizler her ne kadar seçimlere girmesek de memleket meselelerinden uzak kalamayız. Şu an bölgemiz büyük bir dönemeçten geçiyor. Bölgemiz bu dönemeçte büyük sorunlarla karşı karşıyadır. Biz de parti olarak diğer konularda olduğu gibi seçimin selametle geçmesi konusunda da üzerimize düşeni yapmayı görev biliyoruz. İnşallah kazasız, belasız bir seçim geçer ve seçime katılan siyasi parti temsilcileri bu süreçte sorumlu bir şekilde hareket eder. İsteğimiz, partilerin toplum ve memleket meselelerine daha duyarlı hareket etmeleridir. Bu açıdan AK Parti teşkilatının ziyaretini bizler önemsiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Karşılıklı temennilerinin ardından ziyaret son buldu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.