banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

AK parti Harran ve Akçakale danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi

Harran Belediye Toplantı Salonu ve Akçakale’de gerçekleşen Danışma Meclisi Toplantılarına Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, İlçe Koordinatörleri, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları Mahmut Özyavuz, Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

 

Harran’da yapılan toplantıda parti çalışmalarına değinen İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “Harran’da çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Kutlu Doğum Haftası vesile ile tüm Türkiye’de manevi bir atmosfer içerisinde olduklarını, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla tüm insanlığa hayır getirmesi dileğinde bulunan Dr. Halil Özcan; “Harran’da İlçe Danışma Meclisimizi gerçekleştirdik. Ardından Akçakale ilçemize geçerek Akçakale İlçe Danışma Meclisimizi gerçekleştirdik. Vekili ile Belediye Başkanı ile ve teşkilat üyeleri ile birlikte hizmet için buradayız. Sürekli sahada olduğumuzdan dolayı sorunları bire bir biliyoruz. Halktan talep gelmesini beklemeden bildiğimiz sorunlara müdahale ediyoruz. İmkanlar dahilinde hizmette bulunuyoruz. Harran’ın köy yolları ve köylerin içerisindeki yolları yapıyoruz. Büyük bir kısmını bitirdik. Kalanları da peyderpey yapıyoruz. Tarım ile ilgili bazı sıkıntılar var. Bölgemiz tarım bölgesi olması hasebiyle tarımsal bir çalışmanın içerisindeyiz. Tarım Müsteşarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda 11 Mayıs’ta Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Daire Başkanları ve ilgili Genel Müdürlüklerle birlikte burada bir toplantı düzenleyeceğiz. Tarımla ilgili sıkıntıları yerinde tespit edip sorunlara çözüm arayacağız. Eğitim sorunlarımız var. Bu yıl YGS sıralamasında il olarak gerilerdeyiz. Tabi bunun birkaç ayağı var. Aile etkeni, eğitimci ve fiziki etkenler var. Fiziki anlamda hükümet olarak bu yıl eğitime neşter atıyoruz. İlçelerimizde yapılacak okullarla fiziki sorunları haledeceğiz. Akçakale Öğretmenler Evinin temelini attık. Adalet sarayı için bakanlıkta projeye aldık. Akçakale’de çalışmalarımız sürüyor. Biz ayırım yapmadan hizmet ediyoruz. Nerede bir insan varsa biz ona hizmet götürüyoruz. Hizmet odaklı çalışıyoruz” dedi.

ŞANLIURFA, TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR

Barış ve Kardeşlik Süreci ile ilgili de konuşan Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Barış ve Kardeşlik Süreci çalışmalarımız sürüyoruz. Bu süreçle ilgili olarak 63 akil adam seçildi. bu süreci il il gezerek anlatacaklar. Bazıları bu sürece karşı çıkıyor. Karşı çıkanlar muhtemelen menfaati kesilenlerdir. Bakın biz Şanlıurfa olarak 81 ile örnek olan bir iliz. Kürdiyle, Arabıyla ve Türküyle kardeşçe yaşıyoruz. Bu sürece daha çok sahip çıkmalıyız. Hepimiz kardeşiz ve Hz. Adem’den geldik. Bu süreci insani, İslami, vicdani ve imani görevimiz olarak görmeliyiz” dedi.

 

Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak ise parti olarak yapılan çalışmaları teşkilat üyeleri ile paylaştı.

MİLLET YENİ ANAYASA İSTİYOR

Yeni anayasa çalışmalarına değinen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Bilindiği gibi Türkiye’miz çok önemli günler yaşıyoruz. 30 yıldır halkımızın başına bela olmuş terör inşallah Başbakanımız gayretiyle sona eriyor. Bütün halkımız çözüm sürecinin sonuna kadar arkasındadır ve destekliyor. Millet yeni anayasa istiyor. AK Parti olarak bu çalışmayı başlattık ve sürdürüyoruz. Diğer partiler destek verirlerse yaparız, destek vermezlerse biz yeni anayasayı halkımızla beraber yaparız. Halktan aldığı güçle halka hizmet eden AK Parti, milletle kurduğu gönül bağıyla halkın gönlünde büyümeye devam ediyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin önderliğinde başarmamak için hiçbir sebep yok. İnanıyorum ki yerel seçimlerden çok daha büyük bir zaferle çıkacağız. Bu nedenle parti üyeleri olarak çalışmak zorundayız. Örgütlü bir teşkilat en büyük güçtür. Eğer bunu başarabiliyorsanız yaptığınız hizmetler en ücra köşeye kadar ulaştırma imkanı yakalarsınız” diyerek teşkilat çalışmalarına değindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.