banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

AK Parti Harran Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti VİDEO

Toplantıya, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Bakır Görgün, Tamer Gündoğan, Hüseyin Köroğlu, Harran İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Yaptıkları çalışmaları aktaran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “İlçe Sandık Kurulu çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Yönetim Kurulu olarak ekip ruhuyla çalışıyoruz” dedi.

 

Belediye başkanı Mehmet Özyavuz ise Belediye olarak yaptıkları çalışmaları aktararak; “Harran’ı yaşanılabilir bir ilçe yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

Teşkilatlanmanın önemine dikkat çeken İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Teşkilat çalışmaları emeğin fedakarlığın olduğu çalışmalardır. Gece gündüz, hafta i,çi hafta sonu demeden hummalı çalışılır. Bütün zorluklara azimle ve şevkle çalışıyoruz.  Sayın Başbakanımızın dava arkadaşı olmak, aynı inanca sahip olmak, aynı değeri taşımak bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır.  Bu bir davadır bizler dava şuuruyla çalışıyoruz.

Yerel seçimlere yaklaştık, bizim partimiz seçim partisi değildir. Her zaman yarın seçim varmış gibi çalışan bir partiyiz. Seçim startını partimizin kuruluşu olan 14 Ağustos 2001’de verdik. Her seçimde oylarımızı artırdık. İnşallah teşkilat olarak bu seçimde de oylarımızı artıracağız. Teşkilatlar partilerin ana sütunlarıdır. Teşkilat o kadar önemli  ki, teşkilatlanmasını tamamlayamayan partiler seçime bile giremiyor.  Bu nedenle güçlü yapısı olan teşkilatlarla partinin gücü olur. teşkilatta herkes yetki ve sorumluluklarını bilmeli, görevini bir ibadet aşkıyla yerine getirmelidir. Bizlere büyük imkanlar sunun böylesine güçlü bir lider ve kadrosu bizim için bir şanstır. İnsana hizmet için gecesini gündüzüne katan, yeminine bağlı, vefakar, inançlı, dik duran,  büyük oyunları bozan Başbakanımıza layık olmak için çalışmalıyız. Bu düşüncelerle çalışmamız şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesi diliyorum” dedi.

Son olarak kürsüye gelen Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise; “Eğitim’de Şanlıurfa Türkiye rekorunu kırdı. Şanlıurfa’ya tam 256 okul yapılacak. Bir kısmı yapılmaya başlandı. Diğer iller böyle büyük bir eğitim seferberliğinde bize yetişemezler. Bakanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla büyük çaba sarfettik. Harran’da iki lise var, üçüncüsünü Çiçek köyünde yapacağız. Sağlık konusunda büyük adımlar attık. Geçmişten iki örnek vereyim. Şükrü Karataş Adana Numune Hastanesinde vefat etti. Gece olduğu için ambulans çıkmadı. Bir şehirden bir şehre gidebilmesi için ise bakanın izni gerekiyordu. Bizim uğraşlarımız neticesinde ambulans çıkararak merhumu Şanlıurfa’ya gönderebildik.  Yine rahmetlik Hasan Übey’in Hastanede kriz geçirmesi ve kısıtlı imkanlarla nasıl mücadele ettiğimizi hepiniz bilirsiniz. AK Partinin iktidarıyla birlikte sağlıkta devrim oldu. Ambulansı geçin, uçak ambulanslar devreye koyduk tam 82 sefer uçak ambulans hasta taşımış.

Başbakanımız insanları çok sever. Sevgi dolu bir insan. Hizmeti sever. Bizde Başbakanımızın arkasında durup destek vermeliyiz.  Geçmişte memur maaşları ödenmek için tahviller satılırdı. Bugün ise öyle bir sıkıntıdan söz edilemez. Petrol bulmadık, hazine bulmadık. İsrafı önledik, vergileri adaletli topladık. Bugün hazinemizde eskiye oranla yüz kat fazla bir paramız var. Bundan dolayı istikrarın devamı için bu seçim çok önemli. İlçe ve köy demeyin, oyunuzu kullanın bizi güçlü kılın” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak yaklaşık iki saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.