banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

AK Parti Harran Danışma Meclisi Gerçekleşti

Toplantıya, Milletvekili Dr. Halil Özcan, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Metin Çadırcı, Hüseyin Köroğlu, Mehmet Eriten, Tamer Gündoğan, Naif Başak, Harran İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Harran İlçe Yönetimi olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “AK Parti olarak hedeflenen seçmen oyunun yüzde 25’ini üye yapma çalışmalarında biz Harran olarak hedeflenen rakamı geçtik. İlçemize en iyi şekilde parti olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise Belediye olarak Harran’da yapılan çalışmaları anlattı. Özyavuz; “Harran kalemiz onarılıyor. Harran merkezde çalışmalarımız sürüyor. Köylerimizin yüzde 85’inin yolu, yüzde 90’nın ise içme suyu sorunu çözüldü. Kısa sürede tamamının sorunu çözülecek” dedi.

 

Teşkilatçılığın önemine değinen İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Teşkilatını oluşturamayan partiler seçime bile giremiyor. Teşkilat üyeleri arasında görev dağılımı yapılmalıdır. Başarının sırrı adamına göre iş değil, işe göre adam tayin etmektir. Planlama yapılarak çalışmalar yapılmalıdır. İyi planlama yapan yönetici başarıya ulaşır. Biz AK Parti olarak hizmet gayesi ile görev yapıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Türkiye’nin son on yıldaki değişimine değinen Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan; “ Türkiye, AK Parti hükümeti ile büyük değişimlere gerçekleştiriyor. Bunu hazmedemeyen odaklar var. Neticesinde hem Genel Merkezimize hem de Adalet Bakanlığına saldırılar oldu. Böylesine hassas bir dönem yaşıyoruz. Ancak doğru bildiğimiz yoldan asla durmadan yürüyeceğiz. Kürdüyle, Arabıyla, Lazıyla, Türküyle hep kardeşçe Çanakkale ruhu ile birlikte yürüyoruz” diyerek barış ve Kardeşlik projesinin gerçekleştiğini belirtti. Özcan, Harran’da kanalizasyonu biten köylerinde kilit taşı çalışmaları ve diğer hizmetlerin süratle yapılacağını sözlerine ekledi.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak yaklaşık iki saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.