banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti halkla ilişkiler toplantısı yapıldı

İl halkla ilişkiler başkanları İstişare ve eğitim semineri Ankara’da yapıldı

       AK Parti İl Halkla İlişkiler başkanları istişare ve eğitim toplantısı Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde yapıldı.

           Bir gün süren toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, gündem konularını değerlendirdi. Kapusuz; AK Parti’nin özgürlük alanlarını genişletmeye çalıştığını belirterek, “son kararıyla ALES sınavına başörtü ile girilmesini yasaklayan yargının da yasaklayıcı değil, özgürlük alanlarını genişletici bir tutum içinde olması gerektiğini” söyledi.

         “Siyasal İkna” konusunda bilgiler veren Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın; “politik psikoloji, muhalefetin hareket tarzı, problemli kişi ve gruplarla başa çıkma teknikleri” hakkında seminer vermesinin ardından Ayhan Öge “Halkla İlişkilerde STK çalışmalarının önemi” konusunda bilgi verdi. Öğleden sonraki oturumda ise Genel Merkez Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı Adem Ali Yılmaz; İnternet Üzerinden Yapılan Halkla İlişkiler çalışmaları konusunda bilgiler verdi.

       İstişare ve eğitim toplantısında Malatya Milletvekili ve Halkla İlişkiler Başkan yardımcısı Öznur Çalık, MKYK üyesi ve Halkla İlişkiler Başkan yardımcısı Zeynep Karahan Uslu’da  görev aldılar.

      Seksen bir ilin Halkla İlişkiler Başkanlarının katıldığı toplantıda Şanlıurfa’yı, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Erkan Sözen temsil etti.

    

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.