banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

AK Parti Teşkilatları futbol maçında buluştu-VİDEO

Karaköprü Belediyesinin ev sahipliği yaptığı futbol maçında Karaköprü Belediyesi Faruk Çelik spor tesislerinde gerçekleşen maça Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik ve teşkilat üyeleri katıldı. Akşam saatlerinde oynanan maç dostluk havasında geçerken oldukça zevkli ve motive açısından önem sağladığı görüldü. AK Parti Haliliye İlçesinin galibiyeti ile biten futbol maçının ardından açıklama yapan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma; “maç çok zevkliydi, umarız ki her hafta tekrarlarız, maçı almak çok güzeldi, Karaköprü Belediyesine ve İlçe teşkilatına teşekkür ederiz” dedi. AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, her iki ilçe teşkilatına teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Sporun kardeşlik olduğunu gösterdik burada emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, bir araya gelerek örnek bir maç yaptıkları için herkese teşekkür etti.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Bizler bu maça ev sahipliği yapıyoruz. Tesislerimiz AK teşkilata AK gençliğe her zaman emrindedir. Güzel bir maç oldu Haliliye teşkilatımız kardeş takımımızdır. Maça katılan tüm AK teşkilata teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.