banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

AK Parti Haliliye Danışma Toplantısında Başarı Konuşuldu

Milletvekilleri Seyid Eyüpoğlu, Halil Özcan, İl başkan velili Erkan Sözen ve il yönetim kurulu üyeleri, Haliliye Belediye başakanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir, Karaköprü ilçe başkanı Faruk Badıllı, Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün ve Haliliye ilçe teşkilatının tüm kademe ve meclis üyeleri ile katıldığı ilçe danışma meclisi toplantısında seçim sonrası aylık değerlendirmeler yapıldı.


Haliliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelmanın açılış konuşmalarını yapmasıyla başlayan ilçe danışma meclisi tolantısı, vekiller Seyid Eyüpoğlu, Halil Özcan, il başkan vekili Erkan Sözen, Büyükşehir belediye başkan vekili Ahmet İnan, Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye gençlik kolları Başkanı Mustafa Bağmancı ve Haliliye Kadın kolları başkanı Nahide Felhan’ın konuşmaları ve Haliliye ilçe başakanı Av. İbrahim Halil Kızılelma’nın kapanış konuşmaları ile sona erdi.

İlçe Başkanı Av. İbrahim Halili Kızılelma Soma’da ki şehitlerimize fatihalar hediye ederek başladığı konuşmasında, kırmış oldukları Türkiye rekoruna değinerek partisine, teşkilatına ve adaylarına teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Kızılelma ‘teşkilat olarak Haliliye de yine bir rekor oy ile çıkmak için var gücümüzle çalışacağız’ ifadelerini kullandı. Kızılelma konuşmasına şu şekilde devam etti : ‘’ çok değerli Haliliye teşkilatı 17 ve 25 Aralık darbe girişimine karşı göstermiş olduğunuz dik duruş sadece kendimiz için olmayıp milletin iradesine darbe vurmak isteyenlere aşılmaz bir set olmuştur ve onları hayallerinde boğmuştur. Milletin iradesini istediği gibi yönetemeyen iç ve dış güçler Ak partinin millete pranga vurmak isteyenlerin karşısında en büyük engel olduğunu biliyorlar. Bu nedenle Ak kadroları ve özellikle Başbakanımızı hedef almaktadırlar. Partimiz kurulduğu günden bu güne kadar hiç pes etmeden şer için çalışan güçler 30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir yara almıştır. Allah ‘ın rahmeti ve yardımıyla milletimiz her geçen gün daha bilinçlenip hakikatleri görmektedir. Siz inanan kardeşlerimizle çıktığımız bu yolda bir müslümana korkmak yaraşmaz şiarıyla yola durmadan devam edeceğiz’ dedi. Gündemi de değerlendiren Kızılelma 2023,2053 ve 2071 hefine daha güçlü bir şekilde hep birlikte gireceklerini dile getirdi.


Ayrıca Haliliye belediye başkanı sn Fevzi Demirkol toplantı sonunda, yönetimleri adına ilçe başakanı Av. İbrahim Halili Kızılelma’ya, gençlik kolları başkanı Mustafa Bağmancı’ya , Kadın kolları başkanı Nahide Felhan’a ve Meclis üyeleri adına da Ahmet İnan’a teşekkür plaketi taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.