banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Asger Sorensen Angelo Preciado Darıca Gençlerbirliği

AK Parti Halfeti ilçe danışma toplantısı yapıldı
Danışma toplantısına AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Mert, İl Yönetim Kurulu üyesi ve Halfeti Koordinatörü Hümeyit Bilbay, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri katıldı.



Divan Kurulu Yusuf Mert, Hümeyit Bilbay ve Mehmet Erdoğan’dan oluştu.



Divan kurulunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.



Açılışta konuşan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Halfeti Koordinatörü Hümeyit Bilbay, teşkilatın önemine dikkat çekerek, danışma toplantısının her ay yapılması gerektiğini belirtti.



Hümeyit Bilbay; “Danışma toplantıları teşkilatın kendi iç toplantısıdır. Bu tür toplantılarda kendi sorunlarımızı konuşacağız. Ayrıca her ay bir araya gelerek teşkilat üyeleri arasında koordineyi sağlamalıyız. Partimizin hedefi olan her il ve ilçede seçmen sayısının en az yüzde 15 üye çalışmalarını Halfeti’de gerçekleştirmeliyiz” dedi.



AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Muzaffer Kurt ise; “Kongreden sonra ilk danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdik. Genel seçimleri başarı ile gerçekleştirdik. Önümüzde yerel seçimler var. Biz şimdiden yerel seçimlerde Halfeti’yi AK belediyecilikle tanıştırmak için çalışmalara başladık. Danışma meclisi toplantımız bu anlamda hayırlı olsun” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.