banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

AK Parti Halfeti Danışma Meclisinde seçim konuşuldu VİDEO

AK Parti Halfeti Danışma Meclisi aylık toplantısı Argıl Belde Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Kan, İl Yönetim Kurulu üyesi ve İlçe Koordinatörü Erdal Ural, Hümeyit Bilbay ve Gençlik Kollarından Emir Cengiz Durgun’un katılımı ile danışma meclis toplantısı yapıldı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasının yanı sıra anayasa çalışmalarının daha önemli olduğunu vurgulayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Kan; “Muhalefet partilerin yeni anayasa çalışmalarına destek vermemesi durumunda bir referandum gündeme gelebilir. Biz AK Partililer olarak her gün seçim varmış gibi çalışıyoruz. Halfeti’de de aynı şekilde hazırlıklar sürüyor. Üye kayıtlarında büyük artış var. Sandık kurulu üyelerimizle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu ülkede bir taşın üstüne taş koymak hepimizin vazifesidir. Bu anlamda çalışmalarımızda fedakarlık gösterip ara vermemeliyiz” dedi.


Halfetililerin sorunlarını çözmek için gayret gösterdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Kurt; “Çözebildiklerimizi çözüyoruz. Çözemediğimiz sorunları ise ilgili yerlere iletip çözüm bulunması için çaba gösteriyoruz. Engelliler haftasındayız. Hükümetimiz çalışmaları ile engellilerimiz evde maaş alırken, engelliye bakım hizmeti maaşı da ödeniyor. Böylesi önemi ancak AK Parti insana verir” diyerek AK Partide çalışmanın rahatlığı belirtti.

AK Parti’de bulunmanın sorumluluk istediğini belirten Başkan Kurt; “Zamanımızı ayırarak, fedakarlık göstererek çalışmalıyız. Halfeti’de bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Üye çalışmalarımız sürüyor. Yerel seçimlere tam zamanla hazırlanıyoruz” dedi.

Toplantı daha sonra dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Halfeti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.