banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

AK Parti Halfeti Danışma Meclisi Toplantısı VİDEO

Toplantıya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Halfeti Koordinatörü Erdal Ural, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Melek Koyuncu, İlçe Başkanı Muzaffer Kurt,  AK  Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Gündem saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Divan başkanlığına Erdal Ural seçildi. Divan üyeliklerine Melek Koyuncu ve Seda Çetintaş seçildi.

Toplantıda İlçe Başkanı Muzaffer Kurt, yaptığı konuşmasında imza karşılığı yeni üye kayıtlarının yapılması gerektiğini belirtti. Bir partinin güçlü olduğu üyelerin sayısıyla da belirlendiğini sözlerine ekledi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Halfeti Koordinatörü Erdal Ural ise ilçe Danışma Meclisi Toplantılarının aile için toplantı olduğunu vurgulayarak; “Teşkilat için bir toplantımızdır. İstişare imkanı buluyoruz. AK Partimiz için Halfeti için ne yapabiliriz, sorunlarımız nelerdir, bunları konuştuk. Çok verimli geçti. Gönüllülükle çalışan tüm teşkilat üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra teşkilat üyeleri sorunlar ve gündeme ilişkin konuşmaları ile toplantı sona erdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.